Ons aanbod

De keuze van het juiste product is dé belangrijkste stap.
Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij zorgen steevast voor de juiste keuze.

Isolatieglas

Glazen deuren

Veiligheidsglas

Ramen & deuren

Interieurglas

Figuurglas

Onze diensten

Kraanwerk

Allglas Walschaerts: dé specialist in glaskraanwerk

Glaskraanwerk is één van de specialiteiten van glaswerken Allglas Walschaerts. We plaatsen er zware volumes mee, bereiken moeilijke locaties en overbruggen grotere afstanden. Hiervoor beschikken we over verschillende kranen en glaszuigers. Ook werken op hoogte zijn mogelijk.

Ons machinepark voldoet aan strenge technische vereisten en de keuringen van onze machines worden stipt opgevolgd. Gespecialiseerd kraanwerk voor glas kunnen wij ook in onderaanneming uitvoeren.

Vervangen van glas

De isolatievereisten bij nieuwbouw en verbouwing worden steeds strenger, ook voor je bestaande woning. Tegen 2020 moeten de ramen van alle woningen (dus ook huurwoningen) minstens dubbel glas hebben. Je bespaart er niet alleen energie mee, het is ook comfortabeler wonen. Wanneer de ramen nog goed zijn, volstaat het om alleen het glas te vervangen.

Eigenaars meteen hoogrendementsglas plaatsen kunnen onder bepaalde voorwaarden een premie krijgen van de overheid.

Aarzel niet en contacteer Allglas Walschaerts voor het vervangen van enkel of dubbel glas door hoogrendementsglas. Mag het in de zomer wat frisser zijn in huis? Vraag ons zeker ook naar onze zonwerende beglazing.

Hersteldienst

We herstellen je glas in geval van inbraak, vandalisme of glasbreuk binnen de kortst mogelijke termijn. Als het snel moet gaan is immers niet gemakkelijk om de juiste hulp te vinden. Omdat al onze snij- en afwerkingen in eigen atelier gebeuren kunnen wij je woning of handelszaak snel weer wind- en waterdicht maken.

Dienst na-verkoop

Het Allglas Walschaerts team staat steeds ter beschikking. Niet alleen bij de verkoop, ook na de levering en plaatsing staan we je bij met raad en daad.

Onze garantie

Als betrouwbare expert in glaswerken bieden we bij Allglas, samen met onze topleveranciers, de beste garanties. We garanderen de hoogste standaard, met oog voor de toekomst.

Allglas Walschaerts

Gestellei 34
2820 Bonheiden

Tel: 015 20 46 03
Fax: 015 20 03 02

info@allglas.be

Openingsuren

maandag tem. donderdag
8u – 12u en 13u – 17u30
vrijdag
8u – 12u en 13u – 16u (afhalingen tot 17u)
zater- zon- en feestdagen
gesloten